Omsorg, kvalité
och att ständigt
utveckla idéer

Det som är gemensamt för alla våra projekt och verksamhetsområden, är vår omsorg om kvalitén och vår ambition att ständigt utveckla idéer och arbetssätt, att finna nya vägar för att skapa en stimulerande och hållbar verksamhet som berikar på alla plan.

Utveckling är nödvändigt – om man fortsätter göra som man alltid gjort, får man de resultat man alltid fått. Centralt för oss är mötet med människan, som ger oss nya infallsvinklar och stimulerar till nytänkande. Det gäller att få alla medarbetare att trivas och känna delaktighet för att resultatet ska bli optimalt.

– Jag uppfattar Catarina och Tony som ansvarsfulla och omsorgsfulla företagare som levererar. De är lätta att samarbeta med, pålitliga och måna om långsiktiga relationer med sina samarbetspartners. Charlotte Wall,  företagare och styrelseproffs

Från Årets Komet 2011 till Gasellföretag 2012
Vårt företag växer snabbt och med stabil ekonomi. I Dagens Industris Gaselltävling har vi rankats på åttonde plats i riket med en tillväxt på över 2000% över åren 2009-2012. Vi är mycket stolta över detta, och delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till andra.

Läs om Tony och Catarina här

Tony Stigsson

Min passion är byggandet – att utveckla strategier och sätta mål, att finslipa och bredda vilken verksamhet som helst, och att stimulera alla medarbetare att känna lust att uppnå målet.

Tony har officersexamen och akademisk utbildning i ekonomi på avancerad nivå. Utöver det har han genomgått en mängd utbildningar i management, företagande och mentorskap, även på internationell nivå. Han är också utbildad UGL-lärare.

Tony har varit chef för verksamheter av alla storlekar och från arbete i koncernledning. Han har erfarenhet från styrelseuppdrag på lokal och riksnivå, har arrangerat militärt VM i skytte 1996 och varit överledare för EM i brottning 2004. Tony tog över som ordförande för Svenska Brottningsförbundet 2001, och förde genom tydligt ledarskap och klara mål fram förbundet till ekonomisk balans och förutsättningar för stora idrottsliga framgångar i VM, EM och OS 2004. Under Tonys ledning utsågs Svenska Brottningsförbundet till Årets Idrottsförbund 2002.

Catarina Ceder

Min passion är ordet, och hur det kan användas för att väcka känsla och drivkraft. Kombinerat med en stor förmåga att skapa struktur i komplicerad och dynamisk verksamhet, kan jag hjälpa människor att se möjligheter istället för svårigheter.

Catarina har arbetat som praktiserande advokat sedan 1996, och har utöver masterexamen i juridik och tingstjänstgöring ett antal ledarskapsutbildningar och styrelseuppdrag. Hon har hållit kurser och föreläsningar inom juridik och företagande, och har dessutom diplomutbildningar i reiki och energiarbete. Hon är också förordnad som Notarius Publicus i Enköping.

Förutom ledningen av Vera Omni AB och Ceders Advokatbyrå AB driver hon tillsammans med Tony en jordbruksverksamhet med skogsproduktion och uppfödning av KRAV-certifierade kvigor.